GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
UNIKKE BOBLER

Benoit Munier

preload spinner

Champagnehuset blev grundlagt tilbage i 1930'erne af Constant Gendron, der opkøbte et lille stykke jord i Bouzy. Hans søn André Gendron fortsatte hans far passion, men valgte i 1950 at flytte til Cramant i Côte de Blancs, hvor de opkøbte et større stykke jord til at dyrke druesorten Chardonnay. 
I 1970 giftede Marie-Claude, barnebarn af Constant Gendron sig med Patrice Munier (3. generation vinbonde) og slog sig ned i Cramant, hvor de brugte deres opsparing på køb af flere små vinstokke i Côte des Blancs. Så med deres professionelle baggrund som vinarbejder i de store prestigefylde champagnehuse, brugte de nu selv all deres fritid på deres egne vinmarker. 

I 1990 havde champagnehuset nu mere end 20 små vinmarker, fordelt ud over det prestigefyldte område Cramant, i byer som Avize, Chouilly og Bouzy. Fra hvilke, de solgte druesaften til de store champagnehuse.

Deres søn Benoit Munier, ønskede derimod mere af huset, og overtalte sine forældre til selv at fremstille champagne og dermed stoppe med at sælge druesaften videre. Og med hårdt arbejde og passion, har Benoit Munier og hans kone Séverine skabt et fantastisk champagnehus, hvor de fremstiller godt 10.000 flasker om året. 

Økologisk vinhus: Benoit er meget miljøbevidst, og bruger derfor ingen former for kemikalier eller ukrudsmidler i marken. Ligeledes heller ingen svovl ved degorgering.
Benoit og hans kone ejer nu 33 vinmarker, fordelt i byer som Cramant, Avize, Oger, Chouilly, Bouzy og Cuis. 

Alle klassificeret "Grand Cru".